Palvelut

Pilatespilates

Pilates on lempeän tehokas treenimuoto, jossa harjoitellaan koko kehon tukilihaksia, sekä lisätään liikkuvuutta kiristäviin lihasryhmiin. Pääpaino harjoittelussa on keskivartalon lihaskorsetin vahvistus, ja virheellisten liikekavojen korjaus. Tällä tavoin pystymme ennaltaehkäisemään, sekä myös parantamaan selkäsairauksia. Harjoittelu on rauhallista ja tutkivaa, joka sopii ihan kaikille. Nauti pilatesharjoituksen vaikutuksista pitkään harjoituksen jälkeen. Löydä rauha ja läsnäolo tästä hetkestä oman kehosi kautta!

Jooga

Jooga on kehon, mielen ja sielun harjoitus, jonka tavoitteena on saavuttaa terve keho ja rauhallinen mieli. FysioVision joogatunnit vaihtelevat dynaamisesta astangajoogasta lempeään hathajoogaan. Joogaharjoitukset tehdään aina omaa kehoa kuunnellen ja sen viestejä kunnioittaen.

Syvävenyttely ja dynaaminen syvävenyttely

Näillä tunnilla venyttelemme turvallisesti kehoon pituutta. Syvävenyttelyssä keskitymme lempeiden venytysten kautta hermoston ja mielen rauhoittamiseen ja kehon notkistamiseen. Dynaamisten venytysten tarkoituksena on säilyttää lihaksen kimmoisuus lisäten siihen pituutta. Venytysten tukena käytämme Pilateksesta tuttua keskivartalon ydintukea. Tule nauttimaan palauttavasta ja eheyttävästä harjoitusmuodosta!

Liikkuvat tunnit

HyppyFysioVision liikkuvat tunnit vaihtelevat tanssillisista ja koreografisista tunneista toiminnallisiin lihaskuntotunteihin. Koreografiat rakentuvat aina helposta hiljalleen haastavampaan liikkeeseen. Lihaskuntotunneilla kasvatetaan kehoon voimaa kehon luonnollisen liikkeen kautta.

Työkykyä ylläpitävä liikunta

Työkykyä ylläpitävät tunnit ovat hyvin helppoja ja päätetyöntekijän ongelmiin erikoistuneita tunteja. Tunneilla keskitytään vahvistamaan lapaluita ja alaselkää tukevia lihaksia, sekä venytetään kireitä hartiaseudun, sekä lonkan ympäristön lihaksia. Tuntien pituus vaihtelee toiveiden mukaan 15 minuutin taukoliikunnasta tunnin mittaiseen liikuntatuokioon. Näille tunneille kaikki ovat tervetulleita, ilman aikaisempaa liikuntataustaa!

Yksilötunnit

Yksilötunnit rakentuvat aina asiakkaan tarpeen mukaisesti. Usein yksilötunnit perustuvat Pilates-harjoitteisiin, joogaan tai faskiaalisiin venytyksiin. 

Hoidot

Henkilökohtainen hoito perustuu fysioterapiaan ja hierontaan. Hoito suunnitellaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. 

hyvinvointiluennot

FysioVisiolta voi tilata erilaisia luentoja esimerkiksi selän hyvinvoinnista, hyvästä ryhdistä, sopivasta ravinnosta, sekä painonhallintaa tukevasta liikunnasta.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!